Fest och bröllop

Vår unika och historiska miljö erbjuder den perfekta inramningen för både fest och bröllop, där varje detalj skapar magiska minnen.

En oförglömlig fest eller ett drömbröllop

Villa Solbacken är den perfekta platsen för dig som vill fira något stort. Vår vackra och historiska villa, omgiven av en tidlös atmosfär, ger en magisk inramning för både festmiddagar och bröllop.

Med möjligheten att exklusivt abonnera hela villan får du och dina gäster en oförglömlig upplevelse i en miljö där elegans och historia går hand i hand. Vi hjälper dig att skapa minnen som varar livet ut.

blommor

Lokaler för alla typer av firanden

På Villa Solbacken erbjuder vi utrymmen för både intima bröllop och stora festmiddagar. Vi anpassar lokalerna efter dina önskemål, oavsett om det är en ceremoni i trädgården eller en middag inomhus.

blomma

Matsalen

En elegant plats för bröllopsmiddagar och festliga tillställningar med upp till 100 gäster.

Trädgården

Perfekt för sommarbröllop eller mingel, omgiven av natur och historisk charm.

Salongen

För mindre ceremonier eller mottagningar i en intim och sofistikerad miljö.

Skräddarsydda lösningar för varje tillfälle

Vi vet att varje bröllop och fest är unik. Därför erbjuder vi skräddarsydda paket som anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Vårt team hjälper dig att planera allt från menyn till dekorationerna, och vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en upplevelse som speglar din vision.

Vi kan också rekommendera duktiga samarbetspartners för allt från fotografering till musik.

skratta
jia

Inspireras av tidigare firanden på Villa Solbacken

Många har valt att fira sina största stunder på Villa Solbacken. Ta del av några av de vackra bröllop och fester som tidigare hållits hos oss och få inspiration till ditt eget firande.

Här kombineras romantik, elegans och historia på ett unikt sätt, och vi är stolta över att ha skapat magiska minnen för så många par och gäster genom åren.

People Toasting Wine Glasses
Woman And Man Holding Each Others Hands
Two Persons Holding Drinking Glasses Filled With Beer
lindstrom
Foto Lindstromstrudio
inne
Foto Lindstromstrudio

Boka ditt drömbröllop eller fest på Villa Solbacken

Är du redo att fira på Villa Solbacken? Kontakta oss idag för att boka en visning eller diskutera dina önskemål. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en dag att minnas för alltid!

Våra gästers upplevelser

Ta del av vad några av våra tidigare gäster har sagt om sina besök på Villa Solbacken. Vi är stolta över att ha varit en del av deras speciella stunder och gläds åt alla fina minnen som har skapats här.

Vi hade vår bröllopsfest på Villa Solbacken, och det var verkligen magiskt! Stämningen var helt perfekt och personalen var supertrevlig. Rekommenderas starkt!

Anna Svensson

Hade en fantastisk företagskonferens här. Lokalerna är något extra och det kändes lite som att vara på en tidsresa. Alla kollegor var jättenöjda.

Erik Johansson

Var där på en teaterkväll med vänner, och det var en riktigt härlig upplevelse. Väldigt mysigt och man kände verkligen av husets historia. Kommer gärna tillbaka!

Maria Lindgren

Redo att börja planera?

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera ditt nästa evenemang!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Rulla till toppen