Teater och dramatiseringar

Villa Solbacken erbjuder en unik inramning för teater och dramatiserade berättelser som ger liv åt platsens historia och kulturarv.

Levande historia genom teater och dramatiseringar

På Villa Solbacken blir historia levande genom våra engagerande teaterupplevelser. Här bjuds du in till en värld där dramatiserade berättelser tar dig på en resa tillbaka i tiden och låter dig uppleva hur livet en gång såg ut i vår historiska miljö.

Våra teaterföreställningar och dramatiseringar är anpassade för både små och stora grupper, och vi ser till att varje besökare får en oförglömlig kulturell upplevelse.

treater

Lokaler för teater och dramatiseringar

Villa Solbacken erbjuder en idealisk miljö för teaterföreställningar, med både inomhus- och utomhusutrymmen som skapar en intim atmosfär. Våra lokaler är perfekta för både historiska dramatiseringar och moderna teaterupplevelser.

ute

Salongen

En intim och elegant plats för mindre föreställningar, där publiken kommer nära skådespelet.

Trädgården

En vacker utomhusmiljö för teaterföreställningar under sommarhalvåret, med den historiska villan som bakgrund.

Matsalen

ör större produktioner eller dramatiska middagar, där teater och matupplevelse kombineras i en oförglömlig helhet.

Teater och dramatiseringar för alla tillfällen

Vi erbjuder skräddarsydda teater- och dramatiseringsupplevelser som passar alla tillfällen. Oavsett om du planerar en privat föreställning för ett mindre sällskap eller en större produktion, hjälper vårt team till att anpassa upplevelsen efter dina behov och önskemål.

Vi arbetar nära med lokala teatergrupper och skådespelare för att skapa autentiska och engagerande föreställningar som fångar både hjärta och sinne.

scen
glatta

Tidigare föreställningar på Villa Solbacken

Våra teater- och dramatiseringsevenemang är en central del av Villa Solbackens kultur. Tidigare föreställningar har gett besökare oförglömliga upplevelser i en unik miljö och inspirerat tusentals genom åren.

teatera
titta
enkelt
utomhus
teaterar

Boka din teaterupplevelse på Villa Solbacken

Vill du uppleva levande teater och dramatiseringar i en historisk miljö? Kontakta oss idag för att boka biljetter eller diskutera privata föreställningar. Vi ser fram emot att ge dig en upplevelse som du sent kommer att glömma!

Våra gästers upplevelser

Ta del av vad några av våra tidigare gäster har sagt om sina besök på Villa Solbacken. Vi är stolta över att ha varit en del av deras speciella stunder och gläds åt alla fina minnen som har skapats här.

Vi hade vår bröllopsfest på Villa Solbacken, och det var verkligen magiskt! Stämningen var helt perfekt och personalen var supertrevlig. Rekommenderas starkt!

Anna Svensson

Hade en fantastisk företagskonferens här. Lokalerna är något extra och det kändes lite som att vara på en tidsresa. Alla kollegor var jättenöjda.

Erik Johansson

Var där på en teaterkväll med vänner, och det var en riktigt härlig upplevelse. Väldigt mysigt och man kände verkligen av husets historia. Kommer gärna tillbaka!

Maria Lindgren

Redo att börja planera?

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera ditt nästa evenemang!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Rulla till toppen