Villa Solbacken Anno 1902 - Kalmar

Jeanssons -En epok - Middag och skådespel (del 1)

Familjen Jeansson och Villa Solbacken får liv igen. Under ett halvt sekel, från 1915 – 1952 får vi följa konsulparet John och Sigrid Jeansson i med- och motgång. Det hela ackompanjeras av tre välkomponerade rätter. Upplev vardag och fest på Villa Solbacken och få en inblick i Kalmars mest inflytelserika dynasti.

 

Så här funkar det

Mingel och rundtur

Våra föreställningsvärdar tar emot i hallen och hjälper till med ytterkläderna. Kvällen inleds sedan med mingel och fördrink i Spegelsalen. Under minglet görs en kortare rundvandring i valda delar av huset. Rundvandringen sker i två grupper (notera att turen innehåller trappor).

Föreställning och middag

Efter rundturen samlas alla i stora matsalen och visas till sina platser. Föreställningen utspelar sig i matsalen och mellan akterna serveras förrätt och huvudrätt. Kvällen avslutas med kaffe och dessert, vilket serveras på buffé och därefter är det valfri placering i huset.

Se vår trailer!

Skådespelare

Berättelsen om familjen Jeanssons uppgång och fall är en blandning av historia och fiktion.

Familjen gestaltas av:

  • Katarina Ellborg
  • Peter Hausenkampf
  • Jörgen Nordström
Dessutom medverkar
  • Martin Bergvall Nilsson som huvudbutler Algotsson.

Boka

Biljetter kostar 795 kr exklusive serviceavgift 20kr. Då ingår trerätters middag (exkl. dryck). Köp här:

Presentkort

Föreställningen spelas

 

Slutna sällskap

Teatermiddagen kan abonneras av slutna sällskap såsom företag och organisationer. Kontakta martin@villasolbacken.nu för mer information och offert.

Vill ni köpa ett större antal biljetter till en av våra offentliga föreställningar så går det alldeles utmärkt, maila: hej@villasolbacken.nu så hjälper vi er med det!

Skapad med kärlek av Wilson Creative