Möte och konferens med många möjligheter

Villa Solbacken i Kalmar erbjuder helhetslösningar för er konferens. Hos oss möts ni i en både inspirerande och rogivande miljö, en miljö som är centralt belägen men samtidigt innebär avskildhet.

Vi gillar god mat. Därför är våra råvaror i största möjliga mån från trakten och kaffet vi serverar rostas i Kalmar av Balck’s Coffee.
Nedan kommer en liten presentation av våran färdiga lösning – men självklart kan vi också skräddarsy konferensen efter era önskemål.
Bryt av ert möte med en härlig fika nere vid bryggan om vädret tillåter och ta en stärkande promenad i den trevliga omgivningen. Mitt på dagen serverar vi en god och näringsrik lunch och heldagskonferensen avslutar ni med en välförtjänt middag och, varför inte, ett parti kägelspel?

Självklart finns alla bekvämligheter till ert förfogande såsom trådlöst fiber, storbildskärm, projektor med mera. Heldags-, halvdagskonferens eller styrelsemöte i flexibla lokaler – vi ordnar lösningar som passar er.

Välkommen att kontakta oss på e-post hej@villasolbacken.nu

Villa Solbackens konferenspaket

Detta ingår alltid vid heldagskonferens

  • Konferenslokal med Wifi
  • Vatten, frukt, kaffe & te löpande under dagen
  • Förmiddagsfika med Villans smörgås 
  • Villa Solbackens lunch som serveras med sallad, bröd, smör samt hembakad kaka 
  • Eftermiddagsfika med något sött eller friskt
  • Konferensutrustning som projektor, högtalare, mikrofon, whiteboard och blädderblock finns att tillgå
  • Konferensblock och penna
  • Tillgång till Villa Solbackens trädgård

Konferens med övernattning

Vi samarbetar med Hotell Hilda på Esplanaden 33 i centrala Kalmar och kan därmed erbjuda ett fenomenalt flerdagarspaket med middag/kvällsaktiviteter hos oss eller på någon av våra systerrestauranger; Postgatan eller Kallskänken
Maila
hej@villasolbacken.nu för mer info och priser.

  • Minimumpris för konferens – 10 000 kr

 

Konferera avskilt

Hos oss möts ni i en både inspirerande och rogivande miljö, en miljö som är centralt belägen men samtidigt innebär avskildhet.

Vi ger er gärna ett kostnadsförslag

Vill du ha ett kostnadsförslag, undrar över utrustning, menyer eller har du någon annan fråga? Välkommen att kontakta oss på e-post hej@villasolbacken.nu

Skapad med kärlek av Wilson Creative